Meny
Info
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Vil du støtte idrettslaget?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Langrennssamling
20. oktober 2011
Onsdag kveld hadde langrennsgruppa treningssamling med trening etterfulgt av kveldsmat m/kakao og informasjonsmøte for foreldre og deltakere.  Kvelden ble avsluttet med visning av video fra rulleskitreningen på Stevningsmogen tidligere i høst :)
Vedlagt følger referatet fra møtet:
 

Referat fra samlingen 19/10-11.

Treningene:

Vi informerte om fremtidig planer for høst treningene. De vil foregå på Idrettsskolen onsdager fra kl 1800-1930 frem til snøen kommer. Så fort lysløypa er klar vil vi starte med skitrening.

Svein Storemoen er trener med hjelp fra Gro Kristin og Kjersti .

 

 I januar starter vi opp med karusellrenn på onsdager. Da vil skitreningene legges til en annen dag. (Mest sannsynlig tirsdager), men det vil vi komme tilbake til.

 

Vest med ROV Logo:

Gro Kristin informerte om lagsvester med ROV logo og vil forfølge det videre. Her vil alle få mulighet til å bestille seg vest om det er interessant. 

 

Treningssamling 13-15 januar

Videre lufta vi interessen for å få til en helgesamling i januar. Tre ulike alternativ ble skissert, og vi landa på at en treningssamling på hytta til fam Simpson-Larsen var det beste alternativet. Det vil koste max 500,- pr utøver. Vi er avhengig av hjelp fra foreldre, og flere av de som var på møte viste det, så det lover bra.  Gi lyd om dere er interessert i å bli med. Utøverene var kjempeklare J.

 Hold derfor av helga 13-15 januar.

 

Skirenn:

Vi har plukka ut to skirenn i løpet av vinteren der vi håper alle utøverne kan stille. Kjempekjekt å dra på skirenn sammen og vi kan vise at ROV IL har en aktiv skigruppe. Her er det viktig at foreldre er med og hjelper sine med smøring av ski, kontroll på klær osv..

 

Derfor dere også sette av:

·         Lørdag 21.1.12 - Eiker skifestival. Fristil renn.

·         Lørdag 11/2.12 – Skrimrennet. Fristil renn

Ellers ligger terminlista for alle renn på: http://www.skiforbundet.no//terminsliste.

 

Smørekurs:

Flere foreldre viste stor interesse for at vi organiserte et internt smørekurs. Det skal vi få til. Svein Storemoen tar seg av det på en onsdag i nærmeste framtid. Dato og klokkeslett kommer vi tilbake til.

 

Vi avslutta seansen med å vise video av ungene fra rulleskitrening på Stevningsmogen og barmark med Svein på idrettsskolen. Til stor jubel fra store og små.

 

NB! Vegglifjellrennet blir arrangert 25.2.12. En flott mulighet til å gå et turrenn i lokalmiljøet.

 

Referent: Kjersti Simspon-Larsen J

Treningstider:
Her kan du finne en oversikt over alle aktivitetstilbud idrettslaget har: /uploads/Infofolder2018.pdf


                 
 
     
 

   
       
         
 
  
 
 
 
                                                      Webansvarlig: Turid V Tveiten  Mobil: 90113028  Mail:  ttveiten#gmail.com