Meny
Info
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Vil du støtte idrettslaget?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tur til Skogerhallen
8. desember 2011
Mandag 5. desember ble det arrangert tur til Skoger turn for å "inspisere gropa" deres.  En liten gjeng fra ROV IL tok turen. 

Mandag 5. desember reiste vi 12 stk fra turngruppa og Idrettsskolen som reiste nedover til Skogerhallen for å se på gropa som er der.  Det er en sånn type grop som er ønske om å få til hvis det bygges ny Idrettshall på Idrettsskolen.
 

Vi hadde håpet på større deltagelse men de som ble med fikk en kjempe tur. Vi ble møtt av lederen i Skoger turn i hallen der ho først fortalte litt om prosessen rundt bygginga av hallen der og hvordan de hadde løst ting. Så fikk turnerne lov til å prøve seg J I nesten 1,5 time turna de på tumblingbanen og hoppa i heve/senke gropa. Det var ikke mange hoppa før vi hørte kommentaren: ”Dette er den beste dagen i hele mitt liv” Det var tydelig at dette falt i smak. Her kunne de gjøre akkurat hva de ville uten å tenke på det kunne bli vondt å lande.

 

Ut fra bildene ser dere at det ikke er en vanlig grop fylt med skumgummi som mange tenker. Det er ei hel pute på 4X6 m. denne ligger oppi ei trekasse som igjen står opp på en lift. Dette gjør at man kan heise den opp til å være 2m over bakken og ned igjen til å ligge under gulvet. I hallen som er tenkt på Idrettsskolen vil det komme et gulv over når den ikke er i bruk.

  
Det er ikke helt enkelt å stå når man lander så mykt

 

Treningstider:
Her kan du finne en oversikt over alle aktivitetstilbud idrettslaget har: /uploads/Infofolder2018.pdf


                 
 
     
 

   
       
         
 
  
 
 
 
                                                      Webansvarlig: Turid V Tveiten  Mobil: 90113028  Mail:  ttveiten#gmail.com