Meny
Info
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Vil du støtte idrettslaget?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Flott avslutning for Karoline
30. mars 2012

Karoline avsluttet langrennssesongen med en flott 2. plass i Geilo Skifestival sist helg.  Hun ble også nr 2 totalt i Sparebank 1 cup.
Karoline avslutta sesongen sist helg med to andreplasser på Geilo skifestival. Lørdag var det 2x2,5 km med skibytte. Søndag var det jaktstart utfra resultat på lørdag. Pga to andreplasser ble hun også nr 2 totalt i Sparebank 1 cup. ( ho låg på tredje plass før helga)

Karoline var strålende fornøyd med helga. Ho føler seg i god form og tar stadig nye steg m tanke på teknikk og styrke. På lørdag var ho bare 7 sek bak Marte Klausen som har vært den beste løperen i klassen i alle år. Søndag starta ho optimistisk og tok igjen Marte, gikk forbi og fikk noen meter i en lang motbakke men ble sklidd ifra nedover og fikk det litt vel tungt på slutten og var 25 sek bak i mål. :-). Ho angra ikkje på at ho prøvde......

Nå er skisesongen over.... og langrennstreningen m/ Svein er over for i år men vi starter opp med rulleskitrening i mai. Det vil bli gitt beskjed til alle som har vært med i vinter.

For evt nye løpere starter vi opp trening til høsten :-). Da er det trening fra og med 4 klasse.
 
En riktig god påske til alle - både med og uten ski :)

Treningstider:
Her kan du finne en oversikt over alle aktivitetstilbud idrettslaget har: /uploads/Infofolder2018.pdf


                 
 
     
 

   
       
         
 
  
 
 
 
                                                      Webansvarlig: Turid V Tveiten  Mobil: 90113028  Mail:  ttveiten#gmail.com