Meny
Info
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Vil du støtte idrettslaget?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Uvdal/ROV - Marienlyst 1 - 6
4. juli 2005
Etter en oppløftende periode for Uvdal/ROV med gode resultater mot flere av de antatt bedre lagene i 5 div avd 2, var kampen mot Marienlyst et kraftig
tilbakesteg.
Etter en oppløftende periode for Uvdal/ROV med gode resultater mot flere av de antatt bedre lagene i 5 div avd 2, var kampen mot Marienlyst et kraftig tilbakesteg. Vi hadde desverre ikke fullt lag, noe som resulterte i frekvent rullering blant de som ble mest slitne.

Kampen ble spillt på Fjell hvor det er blitt et flott kunstgress anlegg, men vi som er vante til Mogan, og de lokale "sprett forholdene" der blei nok litt satt ut av flatt underlag og en anderledes sprett på ballen, uten at dette skal overskygge det faktum at vi var langt under pari.
Agressiviteten og presisjonen som faktisk har vært noe av det vi har vist tidligere i sesongen var så godt som fraværende.
I tilegg til taktiske feilvurderinger fra oss spillerne. Det kunne virke som vi hadde tatt sommerferien på forskudd og ikke var klare for en ny match.
Det må alikevell sies at vi sannsynligvis møtte divisjonenes beste hjemmelag, og at Uvdal/ROV var noe redusert.

Vi håper at litt trening i ferien vil gjøre at vi kommer sterkere tilbake til høst sesongen, og kan vise litt av det vi har gjort tidligere i år for vårt trofaste hjemme publikum.

Trøstemålet vårt ble forøvrig satt inn av Erling på straffe.

God Sommer!
Treningstider:
Her kan du finne en oversikt over alle aktivitetstilbud idrettslaget har: /uploads/Infofolder2018.pdf


                 
 
     
 

   
       
         
 
  
 
 
 
                                                      Webansvarlig: Turid V Tveiten  Mobil: 90113028  Mail:  ttveiten#gmail.com