Meny
Info
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Vil du støtte idrettslaget?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Innetrening høsten 2005, på Idrettsskolen
14. oktober 2005
Hei og velkommen alle sammen!

Nå starter innetreninga med hopping igjen. Første dag er mandag 17. oktober -05,
kl 1800 -2000.

Vi møtes i gymsalen og trener der ca. 3 kvarter (aldersinndeling) og leiker oss i svømmehallen til kl 2000. Det er kun voksenbading fra kl 2000 så da må alle opp fra bassenget. 

I år som tidligere er det Steinar Berthelsen og Per Inge Myrann som er trenere. I tillegg skal vi ha med oss noen studenter fra Idrettsskolen som skal ha litt praksis sammen med oss. 

Vi kommer til å ha innetrening 7 mandager, fom 17. oktober tom 28. november 2005. Etter det håper vi at snøen har kommet og bakkene kan taes i bruk. 

Egenandel for trening i gymsal og svømmehall er kr 250,- som betales kontant på treninga. Undertegnede eller T A Bjørkgarden vil være der og tar imot penger de første gangene. 

Foreldre/foresatte som følger barn på trening kan benytte svømmehallen for kr 50,- pr. gang som betales direkte i svømmehallen. 

Hoppgruppa skal stille med 2 stk. badevakter (1 mann og 1 dame) i tillegg til den ordinære badevakten hver gang. Medhjelperne bistår badevakten aktivt og følger dennes instruksjoner. 

Første gang er Thor Arne Bjørkgarden og Randi Nørstebø badevakt. Jeg tillater meg å sette opp en liste over badevaktforeldre en av de første gangene. Sammen drar vi lasset og vi er avhengige av din hjelp for å få til svømmehallbesøk. 

Håper mange vil komme på innetrening og fortsette videre på utetrening utover vinteren. Treningsdag vil fortsatt være mandag fra kl 1800.

 Spørsmål?? Kontakt undertegnede.

 Vennlig hilsen 

Randi Nørstebø

Leder– Skigruppa, hopp, ROV I.L.

Mobilnr. 920 80 202 

                                                     P.S.

                                                     Ta gjerne med noen kompiser / venner.

Treningstider:
Her kan du finne en oversikt over alle aktivitetstilbud idrettslaget har: /uploads/Infofolder2018.pdf


                 
 
     
 

   
       
         
 
  
 
 
 
                                                      Webansvarlig: Turid V Tveiten  Mobil: 90113028  Mail:  ttveiten#gmail.com