Meny
Info
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Vil du støtte idrettslaget?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HEI ALLE SAMMEN, BÅDE BARN OG FORESATTE
2. desember 2005

28.11.2005 er det siste innetrening for denne sesongen, se oversikt som er utlevert.
Vi har valgt å avslutte tidlig for det er bestandig mye som skjer før jul. Avslutninger og andre forberedelser til jul skal gjøres også. Tid pleier å være mangelvare for de fleste av oss voksne før jul. 

Så snart det kommer snø og vi kan gjøre bakkene klare blir det trening i Gaarderbakken på mandager fra kl 1800 til 2000. Håper like mange vil være med der. Vi sier ifra. 

Det har vært veldig gøy med innetrening nå i høst. Dere barn har vært veldig greie selv om det til tider har vært litt høyt volum. Vi har det gøy alle sammen uansett. Det har til enhver tid kun vært blide ansikter å se og da blir jo alt gøy. 

Hvis det ikke kommer snø på en god stund ennå (etter jul) får vi ta en vurdering av hva vi gjør. Kanskje vi starter opp med litt innetrening, men det er ikke bestemt noe enda. Vi tar kontakt, hvis vi bestemmer oss for innetrening. 

Vi benytter også anledningen til å takke alle dere foresatte som stiller opp og hjelper oss og alle barna. Uten hjelp fra dere hadde ikke vi kunnet få til alt på egenhånd. Takken gjelder like mye hjelp på innetreningene som hjelp i Gaarderbakken og alle andre prosjekter vi ”sysler” med. 

To av ildsjelene i hoppgruppa (styret), Steinar Berthelsen og Per Inge Myrann, fortjener også en stor takk for at de år etter år stiller opp på innetrening, hopptrening på snø og legger ned mange dugnadstimer hvert eneste år. Uten de to hadde det vært vanskelig å drive på med hopping i dalen. 

Til slutt vil vi bare ønske alle sammen en riktig god jul og et godt nyttår. Vi sees på nyåret (hvis snøen kommer blir det tidligere)!!

Nok en gang TUSEN TAKK til alle sammen. 
Hvis spørsmål er det bare å ta kontakt med en av oss. 

Hopp- og julehilsen fra 

Randi Nørstebø                      Thor Arne Bjørkgarden                              Ronny Wartiainen
920 80 202                              911 99 824                                                  480 40 810      

Treningstider:
Her kan du finne en oversikt over alle aktivitetstilbud idrettslaget har: /uploads/Infofolder2018.pdf


                 
 
     
 

   
       
         
 
  
 
 
 
                                                      Webansvarlig: Turid V Tveiten  Mobil: 90113028  Mail:  ttveiten#gmail.com