Meny
Info
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Vil du støtte idrettslaget?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skiskytterjenter med god langrennsinnsats
15. januar 2006
Skiskytterjentene Marie Nørstebø og Sara Tveiten gikk i helgen langrenn henholdsvis MIF sprinten på lørdag og Svene rennet på søndag. Marie var ikke snauere enn at hun vant på søndag og fikk 2. plass på lørdag. Sara endte opp med 7. plass på lørdag og 4. plass på søndag.
 
 
MIF sprinten
Skisprint i fri teknikk sto på programmet lørdag. Det ble først gått prolog hvor man måtte kvalifisere seg for videre deltagelse gjennom kvartfinale, semifinale og til slutt finale. I jenter 12 år nådde Marie finalen. Marie var uheldig i starten da den ene staven glapp og plutselig var hun 5 meter bak alle. Men, Marie ga ikke opp og hun plukket opp den ene konkurrentene etter den andre. På oppløpet så hun plutselig muligheten til å nå igjen alle konkurrentene og det skilte ikke mere enn en snau halvmeter fra førsteplass. I jenter 13 år nådde Sara semifinalen og hun endte opp med en hederlig 7. plass i den sterke 13 årsklassen.

Svene rennet

For jenter 12 ble det gått 2 km fri teknikk. Marie slo alle konkurrenten og kunne innkassere nok en seier. For jenter 13 år ble det gått 2 x 2 km duathlon som innbærer 2 km klassisk, deretter skibytte og så 2 km fri teknikk. Etter en glimrende fri teknikk runde kunne Sara gå inn til en fin 4. plass. 
Treningstider:
Her kan du finne en oversikt over alle aktivitetstilbud idrettslaget har: /uploads/Infofolder2018.pdf


                 
 
     
 

   
       
         
 
  
 
 
 
                                                      Webansvarlig: Turid V Tveiten  Mobil: 90113028  Mail:  ttveiten#gmail.com