Meny
Info
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Vil du støtte idrettslaget?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Finn din lokale lottohelt
16. april 2010

I mai kan en lokal Lottohelt gi ditt lag eller forening verdifull økonomisk hjelp. Det kan kanskje være lurt å hjelpe til med "å finne" ham?

I ukene 17 - 19* har nemlig alle som spiller Lotto eller Viking Lotto mulighet til å vinne kr 10.000 til seg selv og kr 10.000 til sin grasrotmottaker. Det trekkes ut 40 Lottohelter blant grasrotgiverne i løpet av disse ukene. Dersom en av disse støtter ditt lag eller forening, får dere 10.000 kroner rett inn på kontoen! 

Mai måned kan med andre ord også være
en fin anledning til å gjøre et fremstøt for å skaffe flere grasrotgivere. Fortsatt har bare litt over 30 % av Norsk Tippings vel to millioner spillere valgt seg en grasrotmottaker. Det betyr at hver tredje spiller bidrar med midler til Grasrotandelen. Det vil si at to av tre personer i tippekøen er en potensiell grasrotgiver. Kanskje til ditt lag eller forening? 5 prosent av det en grasrotgiver spiller for går rett tilbake til grasrotmottakeren, og dette er kjærkomne penger for mange. Kanskje også for dere?
 
grasrotandelen.no finnes mer informasjon og tips om hvordan dere kan skaffe dere oppmerksomhet blant potensielle grasrotgivere. Norsk Tipping ønsker dere lykke til i jakten på den lokale Lottohelten. 
Treningstider:
Her kan du finne en oversikt over alle aktivitetstilbud idrettslaget har: /uploads/Infofolder2018.pdf


                 
 
     
 

   
       
         
 
  
 
 
 
                                                      Webansvarlig: Turid V Tveiten  Mobil: 90113028  Mail:  ttveiten#gmail.com